Openingstijden

Houd onze website in de gaten voor de actuele openingstijden.

Spreekuren maandag t/m vrijdag - Let op: gewijzigd per 01-01-2022 (*)

13:00 uur – 14:00 uur (gemengd)

- Afspraak maken mogelijk.  Voor spoedgevallen 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar (tel: 0523-657025) .
- Onze apotheek is alleen geopend van 8:oo uur tot 9:00 uur en tijdens spreekuren

(*) Belangrijke mededeling

Per 01-01-2022 is het inloop-avondspreekuur voor de gezelschapsdieren en de paarden vervallen. Dit heeft als voordeel dat de wachttijden vervallen en wij meer tijd voor uw dier hebben.

Wij proberen de afspraken nu meer overdag te plannen. Het inloopspreekuur van 13:00-14:00 uur blijft voorlopig wel bestaan. Neem voor vragen gerust even contact met ons op.

Inloopspreekuur

Het inloopspreekuur is bedoeld voor behandelingen die niet meer dan 5 á 10 minuten in beslag nemen, bijvoorbeeld vaccinaties, zieke hond, algemeen onderzoek en chippen. Voor behandelingen die meer tijd in beslag nemen dient u een afspraak te maken, bijvoorbeeld gebitsbehandeling, operaties, oren spoelen, nestentingen van puppy’s en  het maken van röntgenfoto’s . Voor het inloopspreekuur hoeft u geen afspraak te maken. Mocht u niet op het spreekuur kunnen komen dan kunt u altijd even bellen voor een afspraak buiten het spreekuur om, hier zijn echter wel extra kosten aan verbonden.

Uitzonderingen

Voor het scannen van merries kunt u bij ons terecht vanaf 7.00 ’s morgens. Wel graag even bellen van tevoren.

In het weekend is er in principe geen spreekuur. Wanneer er een dringend probleem is dat niet tot maandag kan wachten kan er altijd contact op worden genomen.

Voor het scannen en/of behandelen van merries kunt u (na een telefoontje) het gehele weekend terecht.